Hoe alles eens begon

Zakgeldonlinee

Bij Zakgeldonline verdien je 1 eurocent per bezochte pagina. Van Zakgeldonline ben ik sinds 10 mei 2001 lid, en heb ik maar liefst 1 euro en 30 cent verdiend... En dan heb ik echt trouw elke site bezocht die naar me gemaild werd. Erg snel gaat het dus niet. Zo gauw je 10 euro hebt verdiend kun je uitbetaling aanvragen, maar dat zal dus nog wel even duren.

Moneymiljonairr

Bij Moneymiljonair ben ik de eerste keer afgehaakt doordat de zgn. Parels me om het hoofd vlogen. Zo'n 1.0000 parels voor het lezen van één mailtje! Maar door de hoge aantallen parels raakte ik het spoor bijster hoeveel zo'n parel in géld is. Inmiddels ben ik daar achter en heb me laten verleiden me opnieuw in te schrijven. 1.000.000 parels leveren 12 euro 50 op, het minimum bedrag wat ze uit betalen.

Wat ik leuk vind aan Moneymiljonair is dat je via hun website ook nog weer sites kunt bezoeken om geld mee te verdienen, of door een puzzel te maken. Ook hier is het weer een kwestie van een lange adem, maar uiteindelijk levert het wel wat op. Als je je aanmeldt krijg je 1 euro 25 cadeau. En door meteen op de website overal op te klikken heb ik het al weten te schoppen tot 1 euro 53. Nou ja, het is toch alweer een kopje koffie.

EuroClix, het online spaarprogramma

Het programma EuroClix, het online spaarprogramma werkt met clix. Een clix is ongeveer 1 eurocent waard. Nadeel van EuroClix, het online spaarprogramma vind ik dat ze vaak dingen mailen waar je lid van moet worden, oftewel voor moet betalen. Als je dat doet, dan krijg je clix. Aan de andere kant krijg je 5 clix, dus 5 cent, voor het lezen van hun mailtje, en hebben ze ook vragenlijsten die je kunt beantwoorden. Voor die vragenlijsten krijg je ook weer clix. En als je er 1000 hebt dan heb je al 10 euro verdiend!

Bij EuroClix, het online spaarprogramma heb ik me aangemeld op 9 april en heb daar 395 clix verdiend, door het bekijken van websites en het invullen van een vragenlijst. Als ik 1000 clix bij elkaar heb kan ik me laten uit betalen: 10 euro.

Zoals je ziet kun je inderdaad geld verdienen via het internet, maar het gaat erg langzaam, en je wordt er niet rijk van. Aan de andere kant "Wie het kleine niet eert"! Het gaat iets sneller als je nieuwe leden aanbrengt voor de diverse programma's.

No comments:

Post a Comment